Qui era Sant Felip Neri? Què és l’Oratori de Gràcia?

Potser moltes vegades heu sentit a parlar de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia o el de Barcelona, més conegut per la seca façana plena de la metralla de la Guerra Civil. Però coneixeu què és l’Oratori? O la breu història de la nostra Congregació gracienca? Qui va ser Sant Felip Neri?

Al nostre web disposem de diversos documents que podeu llegir i tenir als vostres ordinadors o telèfons en els que s’explica diversos temes d’interès. Aprofiteu aquest material per aprofundir i conèixer una mica més el nostre ser, la nostra espiritualitat i el nostre camí tal i com el nostre pare Sant Felip Neri ens guia.

(Clicant a sobre de cada títol podreu accedir als textos)

Sobre l’Oratori de Gràcia i en general

Sobre Sant Felip Neri

Altres documents d’interès!