Iniciació i formació cristiana

CATEQUESI DE COMUNIÓ

L’Oratori de Gràcia ofereix a totes les famílies l’iniciació i la formació cristiana dels nens i nenes que volen crèixer en la fe.

Amb el coneixement de la figura de Jesús i el missatge de l’Evangeli es preparen per rebre per primer cop el sagrament de la Reconciliació i de l’Eucaristia.

Si vols apuntar al teu fill/a o vols rebre informació sobre els cursos de catequesi, deixa’ns el teu missatge a la part inferior d’aquesta pàgina!


CATEQUESI DE CONFIRMACIÓ

Després de rebre els sagraments de la Reconciliació i de l’Eucaristia des de la nostra comunitat seguim formant els nois i noies que volen seguir el camí de Jesús i volen preparar-se per ser confirmats en la fe amb el sagrament de la Confirmació.

Si vols mantenir la teva fe i enfortir-la amb els dons de l’Esperit Sant, envia’ns un missatge omplint el formulari que trobaràs a la part inferior d’aquesta pàgina!


FORMACIÓ PERMANENT

A l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia també oferim cursos de formació permanent per seguir l’aprenentatge de la fe cristiana.

Aquests cursos anuals es desenvolupen amb una trobada mensual per aprofundir en la lectura de l’Evangeli o en altres aspectes que marquen el ser cristià. Degut a la situació sanitària actual, aquest cursos queden ajornats.

Material diversFORMULARI DE CONTACTE: