Musics’ son

Musics’Son neix a mans de dos entusiastes de l’educació i especialment de l’educació musical, amants de la música i especialment “admiradors” de l’ésser humà. Amb un recorregut professional que inicia la pràctica docent en el 1986, els seus dos creadors Ivan Prades i Ferré i Sheila Garcia i Barba donen el 8 de juliol de 2009 el tret de sortida per al naixement d’un centre gestat en els seus caps al llarg de més d’una dècada.
La Sheila i l’Ivan, són una baula més en la cadena de les relacions humanes. Una baula que ha de permetre desenvolupar-se humanament i musical, els membres del centre, de la mateixa manera que a ells els ho va permetre entre altres Béatrice Chapuis i Jacques Chapuis des del 1989, i ha aquest li ho van permetre Dinu Lipatti i Edgar Willems, al llarg de 40 anys, entre altres.

Formar part d’aquesta cadena, és tant senzill com tenir la ferma convicció que l’educació i especialment l’educació musical dels nostres fills és, a través d’una bona guia, cosa nostra. Saber que la música és un art de la naturalesa i humà des dels inicics del despertar intel•lectual que només cal desvetllar. Diferenciar entre educació / desenvolupament musical i els aprenentatges musicals o d’una destresa tècnica instrumental. Assumir que creixement, dolor, aprenentatge, elecció i gaudi, entre altres, són parts indissocialbles d’una mateixa activitat educativa i que només a través de la responsabilitat podem acompanyar per a que aquesta activitat sigui millor.

Tenir un fill/a. Decidir que es formin o formar-se. Prendre un compromís educatiu,…són actes adults, madurs, responsables i de llarga durada. Per això, a Musics’Son ens plantegem l’educació musical com quelcom essencial en el desenvolupament de la persona i en conseqüència també, de llarga durada. Malgrat pel devenir de la vida, hi hagi algú que no pugui restar amb nosaltres més que un espai temporal petit, aspirem a poder haver participat en el seu camí de manera que l’emprempta sigui duradora.

El centre educació musical Musics’Son és una Escola de Música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm.6355, de 15 d’abril de 2013) i es troba al carrer del Sol n.8, al bell mig del cor de la Vila de Gràcia entre la Plaça del Sol i el Teatre Lliure de Gràcia.

Més informació a: