Festival Òpera amb Gràcia

El proper mes de juliol el claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia acollirà per primer cop el “Festival Òpera amb Gràcia”. Un conjunt de quatre concerts amb obres de G.Puccini, W.A.Mozart o G.Donizetti entre d’altres sota la direcció musical de Guerassim Voronkov, la direcció escènica de Maria Voronkova i produida per Romina Krieger.

Abans, però, el 22 de juny a les 19.30 a La Violeta de Gràcia hi tindrà lloc la presentació oficial del festival. Per assistir-hi cal fer la reserva enviant un correu electrònic a: administracio@lavioleta.cat

Per reservar les entrades pels quatre concerts cal fer-ho a través del següent enllaç: www.entrapolis.com

Per més informació: festivaloag@gmail.com o al telèfon 640.104.762

La Fadrinalla de Gràcia recupera l’Ou com balla a Gràcia

Una tradició perduda a la Vila de Gràcia a finals dels anys 50 del segle passat torna a brollar a la nostra vila gràcies a La Fadrinalla de Gràcia. La celebració del Corpus Christi a l’Oratori comptarà a partir del dijous 3 de juny i fins el diumenge 6 de juny de 2021 amb l’Ou com balla instal·lat al claustre.

Per poder-lo visitar es podrà fer d’11h a 13h i de 17h a 20h. sense cita prèvia i respectant en tot moment les normes de seguretat i el protocol contra la COVID-19.

Sant Felip Neri 2021. Celebració de la festivitat del nostre patró.

El passat dimecres 26 de maig, a quarts de vuit de la tarda, vam gaudir tota la comunitat de l’Oratori de Gràcia la celebració del nostre fundador: Sant Felip Neri. Presidida pel Pare Prepòsit, P. Ferran Colás, CO., va ser concelebrada per diversos mossens de l’arxiprestat gracienc i per Mn. Jaume Aymar qui en va fer la homilia.

Senzillesa, amor a Déu, alegria i sobretot la càritat, van ser els pilars que portaren a nostre pare Sant Felip Neri a viure durant un temps combuls a la ciutat de Roma cuidant dels més desafavorits i guanyant-se l’estima de tots els qui l’envoltaven.

Tot seguit us deixem un petit recull fotogràfic de l’eucarístia, marcada com ja fa uns mesos, per les distàncies socials i els protocols de prevenció contra la malaltia de la COVID-19.

Dheva Dhara, un concert meditatiu

El proper dissabte 5 de maig, a l’església de l’Oratori de Gràcia, tindrà lloc un concert meditatiu a càrrec de quatre músics que ens conviden a viatjar per les sonoritats dels mantres, cants i melodies sagrades que han acompanyat diverses generacions i cultures.

Una proposta que lliga els talents dels músics i que permet una extraordinaria sinèrgia que ha funcionat des del primer minut per tal d’oferir tot el sentir a travès de la música devocional.

Per tal d’adquirir la reserva prèvia cal entrar a la següent pàgina web: https://n9.cl/ul321

MuOM, el 30 de maig

Una de les cites més esperades al mes és el concert del grup MuOM. Una experiència sensorial que et submergeix totalment en un autèntic bany de so. Una connexió directa entre els cantants i el públic envoltant-lo per un paisatge sonor únic.

Diumenge 30 de maig a les 18h. l’església de l’Oratori de Gràcia tornarà novament a convertir-se en un espai sensorial amb una experiència transformadora, inoblidable, íntima i profunda.

Per tal de fer la reserva prèvia cal adquirir l’entrada clicant aquí.

L’Exposició de les Festes de Sant Isidre 2021

Després dels actes de la Missa i La Ballada des del 16 fins al dia 26 de maig, al claustre de l’Oratori de Gràcia, hi tindrà lloc l’Exposició de les Festes de Sant Isidre i la Diada dels Geganters de Gràcia amb la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu de Palomar.

Així doncs, teniu una cita de dilluns a dissabte d’11h a 13h i de 17h a 20h i el diumenge d’11h a 13h.

“Un cafè amb Maria”

El proper diumenge 23 de maig, solemnitat de la Pentacosta, en acabar la missa, a les 12h., viurem una lectura teatralitzada del llibre homònim de Mn. Victor M. Galindo.

Amb la participació de Montse Millà (narradora), Mercè Targarona (Verge Maria), Maria Eugènia Ramos (mare), Àngela Casas (àvia), Irene Cuixart (Llúcia), Óscar Roig (Joan Ignasi) i Mireia Ferrer al piano.

Concert d’el Quartet Moana a l’església de l’Oratori de Gràcia

El proper dissabte 8 de maig a les 18.00h a l’església de l’Oratori de Gràcia tindrà lloc el concert del quartet Moana. Fundat el 2013, el seu repertori tracta d’abordar diferents estils i èpoques, amb la intenció de fer arribar al públic, de forma gairebé pedagògica, l’ampli ventall d’expressions artístiques que avui concorren en la música.

Els colors, els sons de la natura a través de la música de Haydn, Tchaikovsky, Dvorak, Puccini, Bloch i Toldrà.