Esplai JASD

L’any 1996 un grup de joves de la Vila de Gràcia decidí crear un nou grup després d’haver realitzat diverses colònies d’estiu a l’escola més propera. Així neix l’Esplai Oratori de Sant Felip Neri «JASD», un grup confessional que forma part de la gran familia de l’Oratori de Gràcia i que és membre de la ZONA 3 del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans). El verd i el taronja són els nostres colors!

Tenim com a objectius facilitar recursos als infants i adolescents per ajudar-los a créixer amb valors i una visió de la persona a través del lleure, tot prenent consciència que formen part d’aquesta nostra familia de l’Oratori de Gràcia.

A més som un centre integrat i obert a la Vila de Gràcia com també de la ciutat de Barcelona, un espai comunitari i integrador de les cultures i realitats que ens envolten, esdevenint un lloc de creixement i desenvolupament dels infants i adolescents. Tot això treballant per la justícia global, els drets dels infants i la transformació del nostre entorn.

Els dissabtes a la tarda, de 17:00 a 19:30h, ens reunim per «fer Esplai». Una manera diferent de passar el cap de setmana a través del lleure, un espai per fer noves amistats, passar-s’ho bé, etc. deixant de banda la rutina, la televisió i l’avorriment! També fem algunes excursions al llarg del curs.

Al finalitzar el curs marxem de colònies d’estiu una setmana tots junts per gaudir i desconnectar i passar uns dies envoltats de natura, amics i molta sobretot molta diversió!

Si vols saber més de nosaltres, visita la nostra web i vine amb nosaltres a gaudir d’estones de joc, d’amistat i d’aprenentatge!!!