La cadena italiana TV2000 dedica dos programes a Sant Felip Neri

La cadena TV2000, de la Conferència Episcopal Italiana, he publicat el primer de dos programes sobre la «El misteri de Sant Felip Neri». L’espai «Indagine ai confini dei Sacro» (Investigació als límits del sagrat) presentat per David Murgia ens mostra el procès de reconeixement del cos del sant fundador de l’Oratori amb entrevistes al P. Prepòsit de Roma, a l’Arxiver del mateix oratori i al P. Procurador de la Confederació de l’Oratori, entre d’altres.

Un recull de les imatges que documenten tot el que es va trobar dins del seu sarcòfag. A més durant aquesta operació es va confirmar també allò que els metges ja havien constatat en l’anterior reconeixement, el que s’anomena el secret de Sant Felip: dues de les seves costelles es van trencar en el moment que una gran bola de foc va entrar al seu pit el vespre del dia de Pentacosta de 1544 mentre pregava a les catacombes.

Si encara no l’heu vist podeu visionar-lo tot seguit en versió original o substítuls en italià ja que encara no hi ha versions en d’altres idiomes.