Hosanna al Fill de David!

És Diumenge de Rams i la normalitat torna a l’Oratori de Gràcia després de dos anys de pandèmia. Com ja és de costum, abans de l’Eucaristia, el claustre ha acollit la benedicció de palmons, palmes i rams de llorer i olivera per tot recordant l’entrada de Jesús a Jerusalem.

Acabada la benedicció, i sortint per la porta del convent, la processó entrava per la porta de l’església tot escoltant el cant: «El sisé dia abans de Pasqua, quan el Senyor entrà a Jerusalem, els infants li sortiren a l’encontre. Portaven palmes i aclamaven tot cantant: Hosanna al Fill de David, beneït el qui ve en nom del Senyor!». Així iniciàvem l’eucaristia seguida de la lectura de l’evangeli de la Passió.

En acabada la celebració, un petit record de la casa: unes petites palmes confeccionades per la gent de la comunitat.

Comencem la Setmana Santa! Preparem-nos per la celebració de la Pasqua!