El P. Antoni Serramona Terrado retorna a la casa del Pare.

Avui, dimarts 1 de febrer, el P. Antoni M. Serramona de l’Oratori de Barcelona ha tornat a la casa del Pare vivint ja al paradís que, com nostre pare Sant Felip Neri, tant desitjava.

Nascut l’any 1941 a Alguaire (Lleida), fou ordenat sacerdot el 1964 i ha estat membre de l’Oratori des de 1967. Estima i passió per la casa barcelonina de la qual fou també P. Prepòsit i per a la qual tant ha treballat afirmant en una entrevista recent que “la ciutat, el barri, ha canviat molt, però, de moment, jo em quedo aquí!”.

Al llarg de la seva vida ha estat fidel seguidor de Crist i de l’Evangeli, com també ha seguit les petjades de Sant Felip Neri del que se’n pot despendre la seva humilitat i la seva tasca pels més necessitats. Ha estat creador de diversos llibres com “Sed Buenos, si podéis” i, a més, en els darrers anys ha donat vida a l’Orgue Montserrat Torrent juntament amb la Fundació del mateix nom.

Sabent-se estimat i perdonat per Déu, ha viscut estimant i perdonant tenint sempre clar al llarg de la seva vida la missió per la qual va ser cridat per Déu a ser sacerdot i oratorià.

El P. Antoni M. Serramona ha deixat aquest món per retrobar-se amb el Pare i fruir del seu amor. El mateix amor que al llarg de tots aquests anys ha compartit amb nosaltres i pel qual s’ha fet sempre estimar. De ben segur que la seva obra i la seva memòria restarà sempre als nostres cors. Descansi en Pau.