Sant Felip Neri 2021. Celebració de la festivitat del nostre patró.

El passat dimecres 26 de maig, a quarts de vuit de la tarda, vam gaudir tota la comunitat de l’Oratori de Gràcia la celebració del nostre fundador: Sant Felip Neri. Presidida pel Pare Prepòsit, P. Ferran Colás, CO., va ser concelebrada per diversos mossens de l’arxiprestat gracienc i per Mn. Jaume Aymar qui en va fer la homilia.

Senzillesa, amor a Déu, alegria i sobretot la càritat, van ser els pilars que portaren a nostre pare Sant Felip Neri a viure durant un temps combuls a la ciutat de Roma cuidant dels més desafavorits i guanyant-se l’estima de tots els qui l’envoltaven.

Tot seguit us deixem un petit recull fotogràfic de l’eucarístia, marcada com ja fa uns mesos, per les distàncies socials i els protocols de prevenció contra la malaltia de la COVID-19.