Celebrem la festivitat de la Immaculada Concepció.

«Sou la dona més amada a la casa del Senyor.» diu la tornada dels goigs de la titular de la nostra església. Amb ells s’ha posat final a la celebració eucarística de la festivitat de la Immaculada Concepció de Maria. Una missa presidida per Mn. Serge Nyongo, amb la participació dels Pares de la Congregació, P. Ferran Colás i P. Joan Esteve Jerez, i de diversos preveres amics que hem compartit juntament amb tota la comunitat oratoriana la taula de l’Eucaristia. A més enguany l’hem compartida amb els nostres amics del Centre Moral i Instructiu de Gràcia amb qui compartim molts lligams i aquesta mateixa festa patronal i que ens van obsequiar amb la lectura d’un poema de Nadal i la presentació del seu Cor Nou.

Poc a poc anem acomiadant aquest any 2020 pregant per totes aquelles persones, amics i familiars, que ens han deixat i que per intercessió de la nostra patrona, la Immaculada Concepció de Maria ens guiï al paradís que nostre pare Sant Felip Neri tant desitava.